torstai 18. kesäkuuta 2009

Hyvää Juhannusta!!!

Nyt viimeinen ilta töissä ja sitten suunnataan tosiaan suoraan töiden jälkeen mökille viettämään Juhannusta! Sen jälkeen alkaisikin sitten kesäloma, mutta riippuu hiukka keleistä että miten se pidetään.... Tässä muutama kuva... nämä ovat nyt sitten isoja kun en muistanut pienentää ennen kun tikulle tallensin eikä tässä työkoneessa ole sellaisia hienouksia...
Kiki tomaattimökin vieressä ottaa aurinkoa...
Ja sitten Viivillä ja Onnilla oli synttärit kun olimme tuolla mökillä.... Niitä juhlistimme sitten järvestä napatulla hauella jonka kissoille keitimme ja ruodimme! Hyvin maistui! :D

Viivi

Isrokin näyttelyn tuomarijakokin on tullut... jännittävää... en jaksa luetella kuka on kelläkin mutta ohjelmaa taas näyttelyssä riittää!! Onni ja Copurr esittävät debyyttinsä avoimessa luokassa ja toivottavasti sertit tulevat molemmille! Copurilla vaimo ehdokkaat odottavat malttamattomina että ukko pääsee hommiin ja Copurr itse vielä sitäkin enemmän! ;)

Onni

Bella ei nyt sitten tähän näyttelyyn tullutkaan, (vaikkakin lupakin Mirjalta heltisi ilman sen kummempaa kinuamista) koska liika on liikaa!! Ja nyt peräkkäisinä viikonloppuina Isrok isolla kissamäärällä ja sitten Kempele niin jostain joutuu karsimaan ja Bella on tälläkertaa se joka joutuu jäämään kotiin (saatan kyllä turistiksi sen ottaa lauantaille Onnin kaveriksi).

Sunnuntaille Onni saakin ihan uuden näyttelykaverin nimittäin Sissi pääsee tälläkertaa meidän mukaan.... Sissi tulee tarkastusluokkaan hakemaan siitoshyväksyntää, koska haluamme pennuttaa sen vielä toisen kerran ja arvosteluun sitä ei saa viedä sen silmän takia. Jännä nähdä miten siinä käy!
Ja Sissi
Corin pissatuhellus taittui hetkessä, mutta tällä kertaa pitää olla tarkempi sen kanssa ja vahtia sitä hieman kerta ei reppana itse osaa olla istuskelematta niillä kylmillä rantakivillä ym.

Hyvää Juhannusta kaikille!!! :D

1 kommentti: