tiistai 21. heinäkuuta 2009

Jyväskylässä kyläilemässä....

Ajeltiinpa sitten tänään Mirjan loman kunniaksi Jyväskylään Piian luokse katsomaan mukuloita ja höpisemään muuten vain! Kamera onneksi lähti mukaan ja tuli taas otettua miljoona kuvaa!!!! Pikku jässikästä ei saanut kuin hyviä kuvia joten aivan hirmuinen valinnan vaikeus iskee että mitä tähän oikein nähtäväksi työntää!!! Meinasin kyllä ryövätä jäpsykän mukaan, oli se niin suloinen pieni ukkeli! Aivan hurmaava tapaus kaikin puolin! Rohkea ja reipas, ei edes sähissyt meille kertaakaan!
Ihana jäpsykkä!!
Poika osaa poseerata!
pikku veitikka näyttää kieltä......

voi voi voi, kun en edes tiedä mitä sanoa...... aivan ihana pikku-ukkeli kaikin puolin, enkä malttaisi odottaa että näen millainen siitä kasvaa isona! :D

Ja tämä poika on vielä vapaana Piian luona Sukin ja Dumban pennuista! Aivan uskomattoman lutuinen poika! Kunnon tirpana! Ensimmäisenä vastassa minne ikinä menetkin.... juoksee jaloissa hirmuinen purina ja pörinä päällä!!

Todella komea poika!! Upeat vihreät silmätkin!!
Ja katsokaa noita täpliä...... huh huh!! Poika on kuitenkin suklaatäplikäs ja täplät loistavat kilometrinkin päähän!!!!!!
Aivan mieletön turkin laatu.... lyhyt ja silkkinen!! Ihana häntä, pitkä pää, huippu profiili..... mitä vielä tuosta voi sanoa, kuin että aivan ihana poika kaikin puolin!
Ja todellinen näyttelykissan luonne! Sitä sai venyttää ja vuntata vaikka miten päin! Vaikka sitä olisi hyppyyttänyt venytys asennossa niin se oli vain aivan rentona ja kehräsi!!! Aivan mieletön pentu!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti