sunnuntai 7. joulukuuta 2008

ja sama eikun jatkuu vain....

Tämä päivä meni myös aivan mielettömän hienosti! Mitään ei odotettu kun näyttelyyn lähdettiin, itseasiassa meinattiimpa jättää koko näyttely välistäkin.... Mutta eilinen meni paremmin kuin ikinä olisi uskaltanut edes toivoa ja tämä päivä jatkui samaan malliin...

Tänään:
"Suki" Sultsinan Quickstep BIS uros
"Utu" Sultsinan Alea Jackta Est BIS naaras
"Ihaa" Sultsinan Kiss From a Star BIS kastraatti uros
"Vili" Sultsinan Kriek Boon BIS nuori
"Antero" Sultsinan Once Upon a Star CAGCIB ja värin paras
"Schulz" United Colours Cat Schulz-In-A CAGCIB
"Paavo" Sultsinan Uno Ab Alto CAGCIB, NOM
"Ninni" Sultsinan Amor Vincit Omnia CAP
"Väiski" Sultsinan Indian Big Chief JW CAP ja paras siitosuros huikein pistein!!! :)
"Luru" Sultsinan Malheur Dark EX2
Sultsinan myös tänään paras kasvattaja
JA "ONNI".... meidän kodin Onni! Felides Vivres McFurry BIS pentu!!!!!!

Kaikilla oli vastassa kilpailijoita ja koko näyttelyyn oli ilmottautunut lauantaille 42 ja sunnuntaille 45 nelos kategorian kissaa, eli vastustajia oli kumminkin ihan reilusti!!! Meidän kissat voittivat kaikilla tuomareiden äänillä (myös tuomari oppilaan äänellä).

Harmittaa ettei Bellaa ilmoitettu tällekkin päivälle, mutta Mirja antoi tosiaan (viiden vuoden rankutuksen jälkeen) luvan ilmoittaa sen Kuopion näyttelyyn vain yhdelle päivälle! Ja sehän kannatti! Lauantaina oli veteraanejakin kolme kappaletta, mutta valitettavasti sunnuntaina ei ollenkaan!

Tänään juhlittiin myös vihdoin ja viimein Viivin valmistujaisia. Sehän valmistui jo noin vuosi sitten EC:ksi mutta eihän valmistujaisia voi juhlia ilman sankaria, joten nyt Viivi oli turistina mukana jotta juhlat saatiin pystyyn! :D

Onni yllätti esiintymällä hurjan hienosti ja hurmasi tuomarinsa Berta Nemcován aivan täysin. Nemcová oli sitä mieltä ettei siinä ole mitään parannettavaa ja että se on aivan ihana pieni elohopea!

Kuvia tulee myöhemmin paljon lisää kunhan saan siirrettyä kaikki koneelle. Valaistus oli todella huono ja kuvista suurin osa epäonnistui... mutta eiköhän tuosta joku hyväkin löydy! :D
Tässä jo esimakua Onnin kuvien kera! Ajatelkaa se pienen pieni rääpäle joka silloin syntyeessään painoi 46g on kasvanut jo näin isoksi ja ensimmäisessä näyttelyssään sitten meni ja voitti!
Ja vielä kaikille iso kiitos seurasta! Oli todella mahtavaa päästä taas porisemaan kissajuttuja koko viikonlopuksi hyvällä omalla tunnolla.... Ja tosiaan Bella Isrokkiin kampanja on aloitettu!

3 kommenttia:

 1. Onnittelut hienosta viikonlopusta!

  VastaaPoista
 2. ONNEA Onnille, paremmalleen on helppo hävitä ;)

  hurjan suuret onnittelut muustakin menestyksestä, huimaa loistoa mutta kyllä noilla kissoilla kelpaakin!!

  Kuten lupasin niin taidan aloittaa jo nyt sen Bella Kuopioon Ensi Kesänä - kampanjan saman tien <3

  VastaaPoista
 3. En kyllä yhtään ihmettele Onnin menestystä, vaikka vain kerran olen kakaran livenä nähnytkin. On meinaan sen varran sympaattinen mirri.

  VastaaPoista