torstai 9. huhtikuuta 2009

Sukin kolmannet lapset ja meidän pallo

Sukin kolmannet lapset ovat syntyneet Choose kissalassa ja ovat nyt kahden viikon ikäisiä palleroita! Pesässä köllii kolme vauvaa suklaa tiketti tyttö, suklaa täplikäs poika ja syssi tyttö.

Tässä vielä video vauvoista kahden viikon ikäisenä. Jännä nähdä millaisia pennuista kasvaa...

Meillä pieni kyllä kasvaa! Se syö aivan älyttömiä määriä ruokaa! Eilen pikkuinen päätti näyttää että miten vedetään almo naturen kana ruokaa naamaan... se on keksinyt että se on hurrrjan hyvää nyt kun vihdoin ja viimein saa aikuisten ruokaa maistella... eilen illalla se sitten veti sitä kaksi purkkia kerralla ja sen jälkeen makasi maha pystyssä loppu illan pesässään! Muutenkin ruokaa uppoaa kerralla yleensä pussillinen/purkillinen. Hyvä vain että maistuu!

Keitetty kana on myös suurta herkkua! Paketillinen häviää hetkessä (mutta on syöjiä onneksi muitakin), viimeksi laitoin vielä keitinliemen viereen kulhoon (sitä tuli vähän liikaa, enkä viitsinyt heittää sitä pois kun nämä siitä tykkäävät) niin ne veti senkin sitten kerralla kitusiinsa!! Keitetyn kanan sekaan lisään loppuvaiheessa aina hieman kaurahiutaleita ja hassua kyllä nämä tykkäävät enemmän siitä niiden kanssa kun ilman. Seitiä en nyt ole laittanut kun tämä ipana ei jostain syystä siitä oikein tykkää.

Mutta tosiaan, meillä on täällä aivan hirmuinen suursyömäri! Pieni ahmatti ipana! Mutta se on vain hurjan hyvä asia... kasvaapahan isoksi äkkiä... ja aikamoinen pallo se jo onkin! Virtaakin siinä riittää kuin pienessä pitäjässä! Isommat väsähtää aiemmin ja toinen vain jaksaa painaa... se jahtaa täällä aikuisia, eikä niillä ole asiaan mitään sanomista! Mielenkiintoinen kaveri siitä on kasvamassa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti