tiistai 22. syyskuuta 2009

Vilin kakarat

Eli Tallinnassa olisi vielä Vilin ipanoita vapaana! Meidän Sullivan ei etsi kotia vaan se menee Mambon leikkikaveriksi Mirjan luo.... Mambo tarvitsee touhukaverin kun ei kellään aikuisella riitä virta sen leikkeihin ja Sullivan pitäisi pitää mahdollisimman kauan leikkaamattomana, eikä sellaista voi sijoituskodilta vaatia! Varsinkaan kun ei tiedä milloin se keksisi aloittaa kusemisen ja lauluharjoitukset!

Kiitos kumminkin kaikille viesteistä ja kotitarjouksista! Sijoituskoteja olemme myöhemmin joka tapauksessa vailla niinkuin teille ilmoittelinkin, koska tulevista pentueista olisi tarkoitus jättää jatkoon niin naaraita kuin uroksiakin, mutta katsellaan niitä sitten kun niiden aika on!

Tallinnassa olisi kumminkin vielä kolme naarasta vapaana OSH n 03, SYS n 03 21 ja OSH n 03 24 ja kaksi urosta SYS n 02 21 ja OSH n 02/01 21 (eli siis joko van tai harlekiini poitsu). Aivan ihania ipanoita ja luonteeltaankin upeita kavereita, eli jos kissakaveri on etsinnässä niin eikun vain Ülleen yhteyttä! Hänelle voitte kirjoittaa suomeksi hän ymmärtää kyllä ja vastailee mielellään kysymyksiin ym... Pentujen kuvat ja muut tiedot löytyvät Samuray-Lux kissalan sivuilta!

Copurin ja Nonon vauva suloinen suklaa poika p-nuts on myös vielä kotia vailla..... pitäisi ihan pyytää Pialta uusia kuvia ipanasta! Iso jässikkä se kuulemma on ja kauhia menijä! Jos joku on kiinnostunut suklaisesta makupalasta niin huikatkaa hep joko meille tai Pialle! Jonkinlainen sijoitussopimuskin voisi olla mahdollinen..... siinäpä teille suklainen pähkinä purtavaksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti