lauantai 24. huhtikuuta 2010

sitten ne tuliaiset... ;)

Käytiin sitten "pika" pyrähdyksellä Norjassa..... huh huh mikä reissu! Parin päivän pikalomasta tulikin sitten viikon loma kun Islannin tulivuori päätti purkautua ja yllätys yllätys meidän lentomme peruuntui! Onneksi hotelli hoiti asian todella hienosti ja saimme jatkaa yöpymisiä siellä ja odotella lentoja ja ihmetellä muita vaihtoehtoja! Muut vaihtoehdot olivat aika vähissä kun jostain syystä junat olivat täynnä, bussiin ei saanut kissoja ja auton vuokraus olisi maksanut Oslosta Helsinkiin 1600€. Eli siis jatkoimme lomaa ja odotimme pääsyä kotiin.

Hotellissa ensimmäisenä meitä odotti myös miellyttävä yllätys... koska lemmikki huoneet olivatkin täynnä (vaikka olimme sellaisen varanneet jo etukäteen) niin pääsimme kissojen kanssa sviittiin. Asuimme sitten viikon sviitissä normaali huoneen hinnalla. Ja oikeastaan normaali huoneen hinnan maksoimme vain kahdesta ensimmäisestä yöstä ja lisäyöt saimme vielä halvemmalla tuon tilanteen vuoksi. Nyt jännityksellä odotamme saammeko niistä vielä rahatkin takaisin (todennäköisesti kyllä).

Niinkuin aiemmin taisin jotain vihjaista niin Oslosta oli tarkoitus tuoda jotain tuliaisia.... ja tämmäiset tuliaiset meille sitten tulivat! Nämä ipanat tulivat siis Norjasta Himmeltindens kissalasta, jonne noin kaksi vuotta sitten lähti meiltä Sultsinan La Gauloise tyttö. Sieltä saimmekin nyt siis omia linjoja takaisin, eli aivan ihanan mustan pojan koltiaisen jonka mummi tämä la gauloise on. Musta poika on kutsumanimeltään Laku. Oikealta nimeltään poika on Himmeltindens Fighting Temptations.

Tässäpä Laku pojasta kuvia....Sitten saimme mukaamme myös uusia linjoja... ihanan ruskea naamio tytön toisesta pentueesta. Näillä kahdella on sama isi pappa eli keskenään samaa linjaa löytyy mutta tämän neitokaisen mamman takaa tulee taas meille uusia erilaisia linjoja. Tämä kaunotar on kutsumanimeltään Melody. Oikealta nimeltään Himmeltindens Melody Of Love.

Tässäpä Melodystä kuvia...Oslo oli erittäin kaunis kaupunki ja tuli tosiaan viikona aikana tutustuttua aika hyvin maastoon. Käveltiin nimittäin Mikan kanssa ympäri kaupunkia aika paljon ja tutkimme paikkoja. Hinta tasoltaanhan se on kallis paikka eli kauppoja ei tarvinnut kierrellä niin paljon, joten jäipä aikaa kaikkeen muuhun kivaan!

2 kommenttia:

  1. Olipas teillä reissu! Mekin täällä jännitettiin, miten pääsette kotio. Mutta verrattomia tuliaisia, ai kun tuollaisia aina saisikin:)
    Miten voi kissalla olla noin suuret ja kauniit korvat? Ihan mahtavia kissuuksia!

    VastaaPoista
  2. Oijoi mikä Laku-poika! ♥ Melody-neitikin kovin kaunis!

    VastaaPoista