maanantai 21. kesäkuuta 2010

Isrok

Huh huh mikä näyttely... kivaa oli taas kerran ja viikonloppu meni kuin siivillä!
Lauantaina ensi debyyttinsä tekivät Friste (eli Laku), Hermanni, Törö, Asterix (Asa) ja Pyry. Kaikki saivat kovasti kehuja! Näyttelyssä oli kova taso ja moni kissoista olikin sellaisia jotka ovat voittaneet paljon tähän mennessä. Kumminkin meidän iloiseksi yllätykseksi Friste meni paneeliin ja vetäisi molemmilla äänillä voiton kotiin! Hieno aloitus uralle! Tuomarin kommetti oli että jos kissasta pitää jotain huonoa etsiä niin sanotaan vaikka että pyllyn päällä turkki on hiukan pidempi... muuten ei kuulemma ole mitään valittamista! :D

Pyryllä myös näyttelyura alkoi aika loistavasti kun sysseistä saatiin jopa järjestettyä värin paras kisa, kaikki pojat olivat kylläkin omia poika kisassa mutta pienimmäinen nappasi värin paras tittelin! Tp valinnoissa oltiin aivan varmoja että nyt ei tuomarin tarvitse edes kauaa miettiä koska vastassa oli melkein kaikki näyttelyt voittanut todella nätti hopeakilppari tyttö, mutta niinpä vain Pyry hienosti yllätti ja paineli paneeliin! Paneelissa Pyry sitten kohtasi voittajansa...

Kastraateissa sitten myös pienen näyttelytauon jälkeen Luru korjasi voiton kotiin! Kaikki kastraatti urokset olivat samalla tuomarilla joten Lurjus sitten pokkasi tuomarin parhaan lisäksi myös kategoria voiton! Hyvä Luru!!!

Kastraattinaaraissa Liu pokkasi hienosti myös tp:n ja meni paneeliin! Hienoa turbo mummo! :D

Loput saivat kovasti kehuja ja serti ikäiset sertinsä ja loput exellenttinsä! Sultsinan oli paras kasvattaja ja Suki paras siitosuros!

Sunnuntaina sitten Pyry vetäisi itselleen taas värin paras tittelin ja tp:n paneelissa sitten äänet menivät tasan sen ja edellisenä päivänä voittaneen nuoren kanssa ja Martti ratkaisi voiton sen toisen poitsun hyväksi. Hienosti kumminkin Pyryltä! Paremmin kuin olisi osannut toivoa!

Fristellä sitten oli myös värin paras kisa ja siinä ensimmäisenä lähti kolli pois ja kisaan jäi friste ja toinen musta pentu. Tuomari sanoi että se tyttö pentu on todella tasapainoinen, mutta että enemmän tyypiltään, korviltaan, kropaltaan, päältään ym hän tykkää Fristestä mutta Fristellä silmän malli on vasta kehittymässä ja tytöllä valmis jo... ja kun tyttö on muuten tasapainoinen niin hän valitsi tytön. Exellent1 tuli kumminkin pojalle ja siitä ollaan iloisia!

Paneeliin meni myös hienosti Vili, joka tp valinnoissa voitti erään upean musta pojan joka on myös voittanut melkein kaikki näyttelyt tähän asti.... hurjaa!!! Paneelissa kohtasi kumminkin voittajansa!

Loput saivat sertinsä ja exellenttinsä.... en jaksa tarkemmin luetella koska kissoja oli niin paljon!
Sultsinan oli toiseksi paras kasvattaja ja Suki paras siitosuros :D

Kiitos kaikille ihanasta seurasta ja palataan taas asiaan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti