tiistai 19. toukokuuta 2009

ja taas kerran reilusti kuvia....

No niin... eli siis Iipukka on jo iso tyttö ja tässä taas hiukka lisää kuvia kakarasta! Meillä on ollut kovat käyttäytymis koulutukset menossa, joista Iipun päähän ei ole jäänyt oikein mitään! Pippuri on edelleen osuva nimi tälle kakaralle! Iipu reppana kun on ainoa lapsi niin sehän on aivan piloille lellitty niin meidän kuin muiden kissojen osalta! Se ei millään meinaa ymmärtää että jos puree niin se koskee, tai että jos roikkuu kynsillä varpaassa kiinni niin sekin koskee!
Eikö ole ihana silmänväri!!!!!!

Mutta siis joo.... nyt olemme sitten ottaneet oikein kunnon käyttäytymis koulutuksen pystyyn, eli siis kynsien leikkuuta, venytys harjoituksia ja sylissä istumista (kaikkea näitä kesken pahimman villitys ajan). Tietenkin Iipua on vuntattu pienestä asti, mutta sen pitää oppia että vaikka miten paljon riehuttaisi niin kynnet leikataan silloin kun ME haluamme ym...
Samoin olemme koettaneet opettaa sille että varpaita ei saa purra, jalkaa pitkin ei saa kiivetä, hiuksissa ei saa riehua, käsiä ei saa purra ym ym ym..... ISO URAKKA!!!!!

Näin kultaisen näköinen pieni kaveri... ja osaa olla niin itsepäinen pieni riiviö ettette uskokkaan!

Ja kun kerta Iipustakin laitettiin silmänväri kuvia niin laitellaan nyt sitten muistakin kun tuli räpsäistyä.... Eli ensimmäisenä Kiki ja Kikin kauniit isot vinot ja vihreät silmät!
Ja sitten meidän veteraani mummo..... Tästä kuvasta ei hirmuisen hyvin näy, mutta laitampa joku toinen kerta jonkin paremman! Bellalla on edelleenkin aivan upean väriset silmät!!
Ja sitten meidän suklaa tuutti.... Tosca! Tosca on meidän kaunotar! "Siskoksista" Stellalla on parempi silmänväri mutta Toscalla parempi silmän malli.... Ja on nuo Toscankin silmät ihan selkeästi vihreät!

Toscanja.... Ja taustalla Sissi.......Ja sitten Onnin erikoiset poseeraukset! Onni makaa melkein aina vähintään toinen tassu ojennettuna eteenpäin! Hassu tyttö!

1 kommentti:

  1. Niin ihanat silmät! Hyvin olette onnistuneet värin kanssa. Ja ihastelen aina teidän laikkukissojanne.

    Pippuri on kyllä kovasti kasvanut!

    VastaaPoista