perjantai 15. toukokuuta 2009

kuulumisia

No niin... pitkästä aikaa taas.... kiirettä on ollut ja paljon on tapahtunut mutta niistä lisää myöhemmin....

Osa onkin varmaankin huomannut sivuilta että meillä on pentujakin odotettavissa.... jännittävää! Tämä on yhteistyöpentue Choose kissalan kanssa. Eli pennut syntyvät ja kasvavat Pian luona. Niistä kyselyt voi osoittaa suoraan Piialle.

Copurista on myös tullut jo ISO mies! Se oppi myös tämän ihanan kusemisen jalon taidon ja on kovasti soveltanut oppimaansa aina kun pääsee tuolta omasta möksästään tänne tyttöjen luo kylään... omassa möksässään (corin kanssa) se ei merkkaile ollenkaan! Sen ei nähtävästi siellä tarvitse, mutta kun pääsee tänne tyttöjen valtakuntaan niin voitte vain kuvitella... rätin kanssa saisi perässä kävellä... meidän oma pieni suihkari!

Eli siis Copurin sijoituskoti asia taisi sitten jäädä tähän... kukapa haluaisi rakkauslauluja laulavaa kusevaa kollia omaksi harmikseen?!?!? Ja sitten reppanalla on vieläpä niin kova tuska tyttöjen luo että roikkuu ovessa koko ajan... ja jos se ei auta niin repii sitten kynsineen ovea ja oven karmia! Ja sen kyllä huomaa! Ihanaa ihanaa... (menisiköhän tuo vuosikorjauksessa läpi rakennusmestarille jos sanoisi että se vain ilmestyi?!) ;)

Copurilla on myös uusi kutsumanimi... se on vääntäytynyt sen rekisteri nimestä Coppurr Purrade ja sen väristä... joko joku arvaa?! Se on meidän paraati possu! :D

Iipu kasvaa kovaa vauhtia ja se on jo iso kissa! Huomaa että tytöt ovat sitä kannelleet jonkin verran kun niskassa on valkoisia karvoja... se on näitä mustien ihanuuksia!
Tekisi mieli viedä se jo Mirjan luo kiusaamaan poikia! Sillä on niin paljon virtaa ettei kukaan pärjää sille! Se on kunnon kiusaaja... koko ajan jonkun kimpussa riehumassa, eikä TODELLAKAAN anna periksi!!!!!!!!!! Aivan hurja tapaus! Se varmaan popsii salaa meidän lääkekaapista minun hätävara kofeiini tabletteja tai juo kahvia tms... minä en nimittäin ikinä ole nähnyt tuollaista ikiliikkujaa! Joka kerta kun jonkin lelun kaivaa esille niin Iipu on valmis leikkimään! Joka kerta kun ruokakuppiin laittaa ruokaa niin Iipu tulee syömään! Eikä ihme kun tuolla touhuamisella on pakko syödäkkin paljon!!! Royal Canin:n kitten märkäruokapusseja hupenee päivän aikana aika monta pussia ja siihen päälle vielä Almo Naturen kanaruokia pirskatilla höystettynä.... Ja tietenkin muitakin ruokia ne saavat, mutta nämä ovat Iipun lemppareita! Kiireisen emännän keitos häviää aina yhdellä kertaa! Kermaviilit ja kananmunan keltuaiset ovat myös suurta herkkua!!!! Mutta voitte uskoa että kunnon lihaskimppu tämä meidän ikiliikkuja onkin!!!! :D

Tässä muutama kuva jotka on kylläkin otettu jo viikko pari sitten, mutta en ole vain kerennyt nyt päivitellä... otetaan taas uusia kuvia joku päivä! :D

iiiiso haukotus
Iipu osaa myös flirttailla... tässä on silmänisku ;)
ja sitten hiukka poseerausta
ja jopa hetken se on todistetusti ollut paikoillaan... mummin kainalossa on hyvä!
ja toinenkin vielä.... uuden pesän testausta... (salamalla otettu kuva... pyydän anteeksi)
On se vain niin ihana tapaus vaikka kauhea riiviö onkin! Näyttelyasento on jotain aivan hirveää, vaikkakin sitäkin on harjoiteltu koko pieni ikä! Kynsienleikkuu on ihan helppo nakki! Korvahieronta on parasta mitä maailmassa tiedetään ja ehdottomasti kaikki lelut! Ja ruoka-aika on jotain mitä Iipu ei varmaan ikinä tule oppimaan! Iipun mielestä ruokakupissa pitäisi olla märkäruokaa koko ajan! Toisaalta helppoa se on kun voi aina vähän väliä laittaa pussillisen tai purkillisen ruokaa kuppiin... Ja siis Iipu syö aina ensin... aikuisilla ei ole kupille mitään asiaa ennne kuin Iipu lopettaa! Muuten tulee tassua heti! :D Raksuista se ei ole innostunut yhtään, mutta eiköhän tuo nekin joskus opi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti