maanantai 13. heinäkuuta 2009

Copurin suklaa unelma

Tässäpä ensimmäiset kuvat Copurin suklaa unelmasta.... Ihana pieni suklaa miäs joka rellottaa onnellisena äippänsä kainalossa Piian hellässä huomassa Laukaassa! :D


Jos joku on nyt vallan ihastunut tähän pikku jässikkään ja on sitä mieltä että saattaisi jaksaa kuunnella kollin mahdollista joikhaamista, seurata vierestä sen mahdollista uravalintaa ruiskumaalarina ja raahata sitä vielä silloin tällöin näyttelyynkin niin eikun vain pikaisesti yhteyttä Piika-Likkaan!! Nimittäin voipi olla että tälle pojan jömpsykälle saattaisi olla sijoituskoti hakusessa..... Mutta voisi olla kyllä myös ottajiakin..... ainakin yksi ilmottautui jo viikonloppuna ;)

Ja samaan viestiin pitää mainostaa että Vilin kaikki 7 vauvaa voivat erittäin pulleasti! Simmutkin on jo auki! Siellä pesässä temmeltää kaksi syssi poikaa, kaksi syssi tyttöä, yksi van (todennäköisesti mustavalkea) tyttö, yksi mustavalkea tyttö ja yksi ruskeatäplikäsvalkea tyttö!! On siinä kunnon värisuora, vielä kunhan näkee minkä värisiä sysseistä tulee!! ;) Huippua!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti