sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Kempele

Olipas viikonloppu... aikalailla yllätyksiä täynnä! :D

Lauantai oli huippu päivä! Nähtiin Jaakko (Sultsinan Houkutus) ja Jaakon leikkikaveri Leo. Jaakko oli kasvanut hirmuisesti!!! Se tuli näyttelyyn käymään vähän niinkuin huvikseen, koska siinä on liian vähän valkoista.... Tuomari antoi Jaakolle Exellent 1. ja hirmuisesti kehuja! Me olimme todella onnellisia jo siitä! Sitten tuomari oli sitä mieltä että koska Jaakko on tyypiltään niin hieno niin valkoisen määrä ei haittaa ja teki siitä tuomarin parhaan!! Vastustajia ei kylläkään ollut, mutta mikään pakko sitä ei ollut nominoida.... ja tämä tuomari oli siinä oikeasti tiukka, joten vielä enemmän se lämmitti mieltä! Jaakko oli sitten Kategorian paras nuori!!! Onnea Jaakko ja kiitos Pirjo & kumppanit että toitte pojat näyttelyyn!!! :D

Lauantaina sitten Suki, Schulz, Stella, Copurr ja Utu saivat sertinsä ja Utu oli tuomarin paras ja myös niin ollen automaattisesti kategorian paras naaras kun naaraat olivat yhdellä tuomarilla.... Onnea Utu!!!

Mutta iso yllätys oli Copurr josta myös tehtiin tuomarin paras.... paneelissa se sitten meni ja voitti kaikilla äänillä.... hullua!! Eli Copurr oli sitten kategorian paras uros! :D Minä olin onnesta soikeena, koska pelkkä serti sai minut jo niin iloiseksi!! Copurr valmistui myös lauantaina Championiksi! Meidän oma pieni herkkusieni!! :D

Sunnuntaina sitten olikin hiukka erilainen fiilis... nimittäin tämä tuomari joka lauantaina antoi Jaakon voittaa vaikka siinä on aivan liian vähän valkoista päätti ettei anna Copurille sertiä koska ei näe sen valkoisen rajoja.... Tuomari harmitteli että se on upea poika, mutta ei voi antaa sertiä, koska sen mielestä siinä ei ole valkoista muualla kuin otsassa pieni läntti!!!! Minä yritin näyttää Copurin jalkoja joista valkoinen näkyy, mutta tuomari ei edes suostunut niitä katsomaan.... noh, aivan sama, ei tämä ole onneksi niin vakavaa! Sen minä tiedän ettei siinä todennäköisesti ole ihan sitä mitä 03 (bicolorille) vaaditaan, mutta kyllä siinä todellakin on enemmän kuin vain otsan laikku.... Mutta olin silti iloinen että Copurr nautti olostaan näyttelyssä! Se vain taas kehräsi onnellisena koko viikonlopun!

Tämä samainen tuomari sitten ei halunnut nominoida Schulzia koska se on kuulemma liian hoikassa kunnossa.... jännä minusta on että sillä ei ollut mitään ongelmaa antaa Schulzille sertiä luokassa 3, mutta kun tulee tuomarin paras valintojen aika niin painosta tuli ongelma.... jos painoa kerta on liian vähän niin eikai sille silloin olisi pitänyt sertiäkään antaa varsinkaan noin korkeassa luokassa!! Setelissä kumminkin tuomari vain kehuu Schulzin pitkää ja lihaksikasta kroppaa...... noh... serti tuli joten tyytyväisiä ollaan....

Suki sai sertinsä niinkuin lauantaina ilman mitään ongelmia ja aivan hirmuisesti kehuja... tietenkin siinäkin ne omat "puutteet" löytyvät niinkuin kaikista, mutta esim silmänväriä ja lihaksia ihasteltiin pitkään!!! Ja luonne on puhdasta kultaa!!! :D

Stella sai myös sertinsä ja kehujakin, mutta tp-valinnoissa hävisi heittämällä Utulle joka sertin lisäksi nappasi itselleen myös TP:n ja kategorian voiton!!!! Hienoa Utu!!!

Näyttelypaikalla oli myös valokuvaaja ja me kävimmekin ottamassa Sukista ja Utusta kuvia.... molemmista tilattiin jo neljä aivan ihanaa kuvaa! Laitan niitä esille heti kunhan tulevat! Näyttelyt sujuivat joutuisasti ja olivat järjestetty todella hyvin!!! Kiitos siitä!!!

2 kommenttia:

  1. Kiitos Maarit kaikesta avusta näyttelyssä - olisinpa ollut ihan pihalla ilman neuvojasi. Onnea voitokkaille kissoillenne ja teille kasvattajille!

    Copurr oli ihana ja käyttäytyi hienosti! Hämmästelen tuomarijuttuja, mutta ilmeisesti koskaan näissä jutuissa ei voi olla varma yhtään mistään. Hämmästelen.

    Kokemus oli mielenkiitoinen ja jännittävä, joten ehkä joskus tavataan taas näyttelymerkeissä! Kiitokset vielä kerran!

    VastaaPoista