sunnuntai 2. elokuuta 2009

Kiki ja ketsuppi

Monesti on ollut puhetta kissojen oudoista mieltymyksistä.... noh meidän Kiki on näissä se meidän erikoinen tapaus! Kikin suurinta herkkua ovat nimittäin ketsuppi ja kokis :D
Ketsupin se nuolee aina lautaselta pois jos sitä siihen sattuu jäämään ja joka kerta kun juomme kokista niin lasi pitää huuhdella ennen kuin sen jättää pöydälle muuten kiki menee ja pyörittelee sen milloin minnekkin samalla sitä hurjasti nuollen ja tonkien! Yksi hyvä tyyli on uittaa tassua kokiksessa ja nuolla se siitä pois... muuten hiilihappojen kuplat kutittavat nenää!

Sumu rakastaa mustaherukka mehua, Stella kermaviiliä jne.... muiden nämä mieltymykset ovat aivan suht normaaleja, mutta Kiki on aivan hulluna noihin! :D

Onnin kanssa nyt ihmetellään kun se on outo. Minä epäilen että se on joko valeraskaana tai sitten sillä on kohtutulehdus. Minä olen jo viikon seuraillut sen outoa käytöstä ja sen kohtukin on jo ultrattu ym. Kaikki näytti aivan normaalille. Nyt se kuvittelee synnyttävänsä joten aamulla mennään taas mukavan eläinlääkäritätin luo käymään. Sen yleisvointi on kumminkin erittäin hyvä?!?! Ja ruoka maistuu jne eli siis ihmetellään!

2 kommenttia:

  1. Meillä Mäksy-kissa tykkäsi purkkiherkkusienistä ja popkorneista. Voileipäkeksejä ei voinut ollenkaan syödä, ettei joku olisi ollut käsissä roikkumassa. Sille piti murustella niitä lautaselle... Mutta että kepsuttia..?

    Jaska ja Leksa tykkäävät molemmat kaikista leikkeleistä ja juustosta. jauheliharuuat häviävät lautaselta, jos silmä välttää.

    VastaaPoista
  2. hahhaa :D viljo muuten odottelee jo kyläily kutsua :)

    VastaaPoista