maanantai 3. elokuuta 2009

Onnista tuli kastraattikuoron jäsen

Eli siis selitys Onnin erilaiselle käytökselle oli kohtutulehdus. Hmmmm tämä on siis ensimmäinen kohtutulehdus johon minä olen törmännyt ja täytyy kyllä sanoa etten olisi siksi uskonut noiden oireiden perusteella.... joko minua on turhaan peloteltu tai sitten tämä ei ollut vielä niin pitkällä kuin muilla.

Ensimmäinen käyntimme lääkärillähän oli torstaina jolloin kohtu oli vielä aivan normaali. Antibiootti kuurin saimme kumminkin mukaamme, koska epäilys jostain häikästä siellä suunnalla oli, kun Onni pyllyään pestessä kovasti irvisteli silloin keskiviikkona. Silloin minä myös sille heitin ensimmäiset synuloxit naamariin (ihan omien hermojeni takia). Eli siis kuuria jatkettiin myös eläinlääkärin toimesta.

Eiliseen asti Onni oli sitten aivan normaali..... mutta eilen alkoi taas pestä pyllyään enemmän ja huomasin jopa pientä keltaista vuotoa. Illalla se koetti synnyttää meidän sohvalla?!?! Hmmm...
Ainakin kovasti ponnisteli ja supistuksiakin oli.... Yöksi se rauhoittui hoitamaan Iinestä (jonka se otti vauvakseen "synnytyksen" jälkeen)

Tänään se oli taas aivan normaali... yleiskunto on ollut koko tämän ajan oikein hyvä. Se on syönyt ja juonyt normaalisti. Se on leikkinyt normaalisti. Sen turkki on ollut normaali. Sen käytös on ollut muuten normaali, mutta se on ollut paljon enemmän huomion kipeä......

Nyt ultrassa toinen kohdunsarvi oli täynnä mätää... Hormooneilla ja antibiooteillahan voisi testata tyhjentää ja hoitaa sitä, mutta siinä on kuulemma riski että jos kohtu puhkeaa niin kissa kuolee! Ja minähän en riskeeraa Onnia!! Ei ole pennuttaminen niin tärkeää!! Siitä ei tarvinnut eläinlääkärin kanssa sen enempää neuvotella. Eläinlääkärimme (ihana Sinikka) lisäsi Onnin leikkauksen muutenkin jo täyden päivän väliin ja liitti Onnin meidän kastraattikerhoomme.

Ja varmaan aivan turha kirjoittaa että tietenkin minua harmittaa aivan suunnattomasti se etten saanut Onnin jälkeläisiä, koska Onni on aivan mielettömän kaunis tyttö!!! Mutta pääasia on että meidän kodin Onni on kunnossa ja nauttii elämästään!!!!!!

4 kommenttia:

 1. Eläinlääkärimme sanoi myös leikkauksen jälkeen suoraan että jos olisimme odottaneet kauemmin niin meillä ei olisi enää Onnia.

  VastaaPoista
 2. Onneksi Onni sai hoitoa ajoissa. Keljumainen juttu muuten.

  VastaaPoista
 3. Voi että, nää on niin harmillisia mutta onneksi teillä on edelleen Onni :)

  VastaaPoista
 4. Voi harmi harmi - mutta tärkeintä on kuitenkin, että Onni on hengissä!

  VastaaPoista