tiistai 26. huhtikuuta 2011

omaa kotiaan etsii kiltti vuoden ikäinen kastraattipoika

Nyt pitkin ja vaikeiden päätösten jälkeen olemme päätyneet ratkaisuun että Fristelle etsitään uusi koti. Se on nyt leikattu ja valmis muuttamaan uuteen kotiin heti kun semmoinen sille sopiva löytyy. Friste on siis meidän upea musta pantteri jolla on sydän ja luonne puhdasta kultaa!

Se on kunnon sylivauva jolla pyörii tasaisesti kehräävä moottori koko ajan! Aivan mieletön poika kaikin puolin! Syy uuden kodin etsimiseen on se että koska Friste asui erossa meidän tytöistä Törden (joka muutti Australiaan) kaverina, tytöt eivät millään hyväksyisi sitä takaisin enää laumaansa. Osa ei välitä mitään, mutta osa kulkee perässä sähisemässä sille ja paukauttaa aina vauhtia persuuksille. Eikä se ole Fristelle reilua.... se on onneksi semmoinen pöhelö poika ettei pienestä reagoi, mutta silti ei ole kiva katsoa vierestä tuommoistakaan.

Enkä raaski pitää sitä erillään, koska tietenkin se on myös vaikeaa meille, mutta se on myös julmaa Fristelle joka rakastaisi huomiota niin paljon! Sen kuuluu päästä sellaiseen kotiin jossa se saa huomiota ja rakkautta tarpeeksi! Sen se on ansainnut!

2 kommenttia:

  1. Heippa! Vieläkös poitsu on kotia vailla? :-)

    VastaaPoista
  2. Friste, e hope you found a wonderful forever home. Such a sweet black panther which we love. Thanks for the share. Have a wonderful rest of your week.
    World of Animals

    VastaaPoista