keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

pitkästä aikaa

Ompas unohtunut tämä blogin kirjoittaminen nyt ihan kokonaan. Eli koetetaampas vetää jotain pientä yhteenvetoa tapahtuneista.

Memmun ja Xeroxin pentue on siis syntynyt ja tuloksena meillä taapertaa neljä yksitoista viikkoista upeaa pojan koltiaista! Kaikki ovat varattuja! Kuvia pennuista löytyy muutama kotisivuiltamme, mutta enemmän sitten facebookista minun profiilistani.

Mirjan luona on myös pentuja. Siellä on viisi reilun kuukauden ikäistä naperoa. Tytöt ovat varattuja, toinen jää kotiin ja toinen muuttaa isukin kasvattajalle. Vanhemmathan tässä pentueessa olivat Stella ja Asa. Jos Kuopion suunnalla olisi joku kiinnostunut sijoitusnaaraasta niin Mirjalle saa soitella asiasta. Parikin naarasta voisi olla sijoituskotia vailla... ;)
Yksi pojista on alustavasti varattu, mutta kaksi muuta on vielä vapaana. Eli jos mustavalkea poika kiinnostaa niin ottakaa rohkeasti yhteyttä. Toinen olisi lemmikkikotia vailla, sillä tuntuu hännässä minimaalisen pieni knikki, mutta löytyy kuin löytyykin kun tarpeeksi näpertää.

Knikki on siis mutka hännässä, josta ei kissalle itselleen ole mitään haittaa. Se vain karsii sen pois näyttelyistä ja kasvatuksesta. Jos taas näyttelyt kumminkin kiinnostaisivat niin knikkihäntäisen voi näyttelyyn viedä kastraattina jolloin se ei haittaa.

Ja se meidän Australiaan lähtevä poika pääsi vihdoin ja viimein lähtemään ja turvallisesti perille. Se selvisi hurjan pitkästä lennosta. Lähti tiistai aamuna oli torstai aamuna sain viestin että on perillä karanteenissa. Se lensi ensin helsingistä tukholmaan, sieltä singaporeen ja sitten melbourneen. Mieletön matka! Onneksi lentohenkilökunta piti siitä hyvää huolta ja nyt se on siellä kuulemma koko karanteenin maskottina. Ei ollut paljoa stressannut lentoja tms kun karanteenissa oli vain kehrännyt ja keikistellyt hoitajatyttöjen pussaillessa ja haliessa poikaa! Oli sille kyllä unikin maistunut kunhan oli saanut ensin hellyyden nälkänsä tyydytettyä :D

Yksi syy hiljaiseloon blogin kanssa on ollut tuo koira Uuno, joka on vienyt paljon vapaa-aikaa. Sitten on tietenkin pennut ja aikuiset kissat joille on uhrattu kaikki viimeiset vapaa ajat! Ja sitten me vielä muutimme uuteen kotiin. Eli kaikkea mahdollista on kerennyt tapahtua. Pennut suhtautuivat muuttoon hyvin! Meidän aikuiset kissat ovat jo niin tottuneita että ne eivät välittäneet mitään. Pennut olivat "apuna" pakkaamassa ja etenkin purkamassa tavaroita! Uuteen kotiin päästessä kun avasin boksin luukun sieltä sisältä sinkosi neljä ohjusta jotka vetivät tuhatta ja sataa uutta kotia ympäri. Kukaan ei pelännyt eikä arastellut uusia paikkoja! Ja ymmärtäähän senkin miksi kissat ovat olleet niin innoissaan! Koti on isompi eli on enemmän tilaa juosta ja touhuta ja ne ottavat aurinkoa päivisin sohvalla kun meille paistaa aurinko nyt sisään koko päivän!

Friste menetti pallinsa koska oli sitä mieltä että kaikki seinät ja huonekalut voisi olla keltaisia ja kun me ei ottauduttu asiaan niin hän rupesi itse hommiin.... eli siis pissa lensi! Ja muutenkin tilanteet nyt menivät kuin menivät joten päätimme nyt näin. Fristehän on saanut näyttelyissä mainintaa myös silmänmallistaan... tuomarit väittävät sen katsovan kieroon, mutta sillä on ne pienet mustat luomet silmän sisänurkassa joten se näyttää sen takia. Kumminkin kun piti ratkaisuja tehdä eikä kukaan halua kumminkaan kusevaa kollia kotiinsa, eikä me jaksettu enää niin tämmöiseen ratkaisuun päädyttiin!

No tässä vähän nopeasti jotain tapahtumia. Kirjoitampa lisää kunhan saan taas ensi kerralla aikaiseksi!

1 kommentti:

  1. We are very happy to read the new born cubs that were just born. Sounds like you are very busy with your hands filled. Thanks for sharing the update. Have a wonderful day.
    World of Animals

    VastaaPoista