torstai 16. joulukuuta 2010

taitaa olla pentuja odotettavissa

No niin eli pienen tarkastuksen jälkeen kovasti näyttäisi siltä että Memmun ja Xeroxin treffit olisivat tuottaneet tulosta ja että pentuja näyttäisi olevan odotettavissa! Memmuhan on syönyt lemmenlomansa jälkeen aivan mielettömästi. Se on sitä mieltä että voisi muuttaa asumaan ruokakupin viereen! Sillä on hiukan maha kasvanut mutta tässä vaiheessa epäilen sen johtuvan kumminkin vasta vain tuosta syömisestä! Sen nisät erottuvat selvästi ja ovat isommat ja punertavat eli kyllä rohkenisin väittää että joko se on vahvasti valeraskaana tai sitten olen oikeassa ja se on oikeasti tiineenä!!! JEE! Eli jos vain kaikki menee hyvin niin pentuja odotettavissa!

Uusi tyttömme Olivia on kotiutunut hienosti ja ottanut Lauran kodin haltuunsa ja kietonut sen asukkaat pikkusormensa (tai varpaansa vai mikä se nyt onkaan) ympäri! Se näyttää pojille ja Pelelle kaapin paikan ja on hurmannut meidät ja Timon ja Lauran! Aivan mielettömän ihana pikku tänttärällä!

Lissu on kotiutunut Mirjan luo hienosti ja touhuaa siellä Eemelin ym kanssa! Eemeli aika kovasti ikävöi Ossia ja pikku jussia mutta onneksi siellä oli kumminkin Lissu jonka kanssa sai nujuta! Ja vauhtia siltä likalta ei puutu!

1 kommentti:

  1. Thanks for sharing the update. With puppies on the way that is the best news to read. We are glad Olivia has settled in nicely. Have a fantastic rest of your day.
    World of Animals

    VastaaPoista