keskiviikko 1. joulukuuta 2010

kuulumisia

No niin, pitkästä aikaa taas kerkeän tännekkin kirjoitella kuulumisia. Turun näyttely on takana ja siellä meni hienosti! Emppu teki aika temput! Eli Sultsinan Itätuuli SYS n 01 aka Emppu kävi keräämässä kovasti kehuja näyttelyssä ja nappasi samalla voiton kotiin pentuluokassa molempina päivinä. Paneelissa kovan vastuksen antoi sisko Sultsinan Silkkitie SYS n 02 aka Suvi.

Friste oli ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa ja se oli molempina päivinä värin paras ja tuomarin paras. Sunnuntaina paneelissa äänet menivät jopa tasan maailmanvoittajan kanssa mutta yksi tuomari valitsi sitten kumminkin sen toisen voittajaksi. Aivan todella hienosti kumminkin!!!

Memmu oli ensimmäistä kertaa näyttelyssä ja sillä oli myös sertikilpailu molempina päivinä, lauantaina samasta sertistä kisasi kolme kissaa joista memmu jäi piiiiitkän pähkäilyn jälkeen kakkoseksi. Mutta sunnuntaina onnistui nappaamaan ensimmäisen sertinsä!

Asterix oli myös mukana näyttelyissä ja se sai molempina päivinä ex1:sen, jota lähdettiin hakemaankin... Asalla on nimittäin valitettavasti ilmestynyt pieni knikki häntään joten sen näyttelyura leikkaamattomana oli tässä. Kovasti nuori herra sai kumminkin kehuja ja yksi tuomari sanoi jopa että se oli yksi sen päivän parhaimmista kissoista! Nyt on kumminkin naimalupa hommattu, ja knikistä huolimatta sitä on tarkoitus käyttää muutamaan astutukseen (ei useaan mutta muutamaan kumminkin).

Memmu pääsi lemmenlomalle Xeroxin luo ja nyt vain peukut pystyyn että astutus tuottaa tulosta! Ainakin se oli rakkautta ensisilmäyksellä!!! Memmu ei sähise Xerolle ollenkaan ja astumisen jälkeen Xero pesee memmun... Sitten ne rakastavaiset lepäävät vierekkäin samassa pesässä!

Stellan pääsee treffaamaan Asterixia, eli pentu suunnitelmia on.......

Hermannin avausraportti tuli ja siitä selvisi että sillä oli paha anemia. No senhän me tiesimmekin jo. Mitään muuta poikkeavaa ei löytynyt.

1 kommentti:

  1. Thanks for taking the time to share this post with us. We hope you had a great time at the shows. Have a wonderful rest of your day.
    World of Animals

    VastaaPoista