sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Aivan hirmuinen menijä!!

Tämä yksi ipana on tällähetkellä minun lemppari! Tämä vaaleampi tiketti tyttö on aivan älytön menijä! Kiipeää pesästä todella näppärästi ja touhuaa ihan innoissaan täällä "ulkomaailmassa". Eilen aloitti yhtäkkiä aivan hirmuisen huudon tuossa lattialla... huusi aivan täyttä kurkkua niin kauan että Mika kerkesi viereen katsomaan että mikä sillä oli hätänä. No kun se pääsi Mikan syliin niin se rauhoittui. Sen jälkeen kun se oli hetken istunut sylissä niin se lähti taas innoissaan häntä pystyssä seikkailemaan! Se tulee myös yleensä heti luokse kun sitä kutsuu! Siitä tulee varmaan ihan uskomaton sylivauva!

Tummempi tiketti ei ole ihan niin ketterä tuossa pesästä kiipeämisessä, mutta toisaalta taas se on kumminkin vielä hieman iso-siskoaan pienempikin. Mutta kyllä kun sekin pesästä pois pääsee niin häntä pystyssä eteenpäin mennään! Älyttömän hyvin sekin ottaa kontaktia ja eilenkin se könysi minun syliini istumaan kun muut tutkivat innoissaan uusia paikkoja!

Pojat ovat molemmat sitten sellaisia rellottajia! Ne vain pötköttelevät pesässä massut pystyssä! Niillä ei edes mitään hirmuista hinkua tuntuisi tänne "ulkomaailmaan" ollakkaa, vaan niiden mielestä äitin kainalossa on paras olla! Kyllä nekin ulkomaailmaan päästyään tutkivat innoissaan uusia juttuja, mutta ovat kumminkin selkeästi hieman siskojaan varovaisempia.

Uusia kuvia koetetaan ottaa nyt lähipäivinä. Kauheasti on laiskottanut tuon kameran kanssa ja kaikki aika on kotona tuntunut menevän vain pentujen katseluun!

1 kommentti:

  1. Täällä tahdotaan nähdä kuvia :D. Tuollaiset kuvaukset saavat uteliaisuuden äärimmilleen.

    VastaaPoista