torstai 23. lokakuuta 2008

vihdoinkin kuvia....

No niin! Eli siis vihdoin ja viimein sain taas itseäni niskasta kiinni. Otin kameran ja asetuin mahalleni makaamaan ja räpsimään kuvia lapsosista. Tässäpä näitä nyt sitten olisi.

Eli, pesälaatikko on jo hylätty kokonaan ja nyt on muutettu asustamaan boksiin. Lattioille on jo opeteltu pissimään ja hiekkalaatikossa leikkimään... eli vielä harjoitusta että menisi oikeinpäin. Raksukupissa on myös käyty jo tutustumassa, mutta kukaan ei siihen sentään ole vielä keksinyt pissata! :D

Pennuilla on hirmuinen vauhti päällä yleensä aina kun ovat hereillä ja muun aikaa nukkuvat ihan pökrässä! Pitkiä tutustumisretkiä on jo tehty pesän luolta, eikä ole edes kovasti näyttänyt pelottavan.

Ensimmäisenä vuoroon pääsee vaaleampi täplikäsvalkea poika:Seuraavana on tummempi tiketti tyttö:Sitten vuorossa tummempi täplikäsvalkea poika:


Ja viimeisenä tämä (edelleen) minun lemppari ipana... vaaleampi tiketti tyttö:

5 kommenttia:

  1. Nyt löysin ensimmäisen huonomman puolen bloggerissa. Vuodatuksessa kuvien lisääminen oli paljon helpompaa... niitä sai suoraan työnnettyä ihan mihin väliin halusi milloin vain. Tässä ne tulee yläreunaan josta ne pitää hankalasti kuljettaa... No mutta silti lopputuloa on tässä paremman näköinen, eli maksaa vaivan! :D

    VastaaPoista
  2. Tuo vaaleampi sinitiketti on kuvien perusteella myös minun lempparini :) Suloinen :)

    VastaaPoista
  3. Toi tummempi poitsu haluu ihan selkeesti muuttaa meille <3

    VastaaPoista