tiistai 11. marraskuuta 2008

Hollantiin!!!

Aamulla lähdetään huristelemaan kohti Helsinkiä ja sieltä lennolla Hollantiin... Viedään nyt Lahja Yvonnen luo josta se sitten joko jatkaa matkaansa Yvonnen ystävän luo Hollantiin asumaan tai (jos se on tyypiltään riittävän hyvä) niin Amerikkaan. Sitten siitä tulee Amerikan Lahja niinkuin pienestä asti on vitsailtu! :D

Tänään käytettiin Lahja ja Onni kuvaajalla ja saatiin jo koevedoksetkin! Aivan mahtavia kuvia tuli kyllä ja voin kertoa että on nimittäin vaikea valita niistä parhaimmat! Tekisi mieli ottaa kaikki, mutta ei ehkä kumminkaan voi kun onnistuneita koevedoksiakin on hurjasti! Kuvia otettiin paljon, mutta melkein kaikki olivat kumminkin todella onnistuneita vaikka Onni ja Lahja aika ahkerasti siellä touhusivatkin! Kaikki paikat tuli tutkittua (hännät pystyssä)!

Minun piti ottaa pikku ipanoista kuvia ja päivittää blogi ennen lähtöä, mutta kappas kummaa kun olevinaan sellainen kiire pukkasi päälle että jäipäs tekemättä. Kumminkin nopeasti sain kuvattua pennuista Ninnin, eli vaaleamman tiketti tytön. Ninni on pennuista ainoa joka on nyt varattu, eli muut etsivät vielä sitä omaa ihanaa ihmistään.

Muista pennuista eli Jaakosta (tummempi poika), Teposta (vaaleampi poika) ja Hilimasta (tummempi tyttö) lupaan laittaa kuvia heti kunhan tulemme takaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti