keskiviikko 5. marraskuuta 2008

lisää palkintoja....

Ohhoh! Kiitoksia kaikille blogipalkinnoista. Nyt meidät palkitsi vielä Eirenen ja Möykkyplogi. Kiitos kovasti! Eli kannattaa varmaan jatkaa näitä löpinöitä... ;)

Vaaleampi tiketti tyttö on nyt varattu, mutta muut Corin ipanoista olisi vielä vapaana... tiedän tiedän... kuvia!!!! Yritän taas joku päivä ottaa kuvia lisää ja laitella niitä tänne. Jotenkin nyt on vain olevinaan ollut liian kova kiire ja kaikki ylimääräinen aika on mennyt ipanoiden kanssa touhutessa, eikä silloin ole viitsinyt alkaa kameran kanssa räpsimään!

Pennut ovat kaikki oppineet syömään jo ihan itse. Juominenkin onnistuu jo vesikupista. Tummemmalla tiketti tytöllä on hieno tyyli.. se työntää ensin tassun vesikuppiin ja sitten vasta juo siitä ja kun on juonut tarpeksi niin ottaa tassun pois. Tämä operaatio kestää aina jonkin aikaa, joten tassu on aina ihan litimärkä sen jälkeen! :D

Hiekkalaatikollekkin kaikki ovat oppineet hienosti ja vaikka laatikoita on nyt pentujen takia sijoiteltu vähän jokapuolelle niin silti yleensä tykkäävät juosta mieluiten omalle lempparilaatikolleen keittiöön. :D

Pojille on työnimet valittu: tummempi on Jaakko ja vaaleampi on Teppo. Tyttöjen nimiä vielä maistellaan...

Ja niinkuin jossain olen jo pariin otteeseen paljastanut niin meille tulee piakkoin uusi poika.... Jännittävää! Poika on sellainen ettei kaikki ensimmäisenä meille sellaista odottaisi, mutta sellainenpa nyt on kumminkin tulossa... Lisää tietoa uudesta tulokkaasta tulee hiukka myöhemmin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti