torstai 20. marraskuuta 2008

touhuiluja

Tänään olen tehnyt paperihommia kotona koko päivän ja kissat ovat olleet todella innoissaan... varsinkin pennut! Kaikki ovat olleet hyvinä apureina ja pennut ovat kilpaa rei-ittäneet papereita! Teppo etenkin ihastui laminointiin oikein tosissaan! Se huomasi että laminointi koneesta tulevien papereiden päällä on erittäin hyvä lämmittää pyllyään ja samalla liikkuu mukavasti eteenpäin! :D Se aina istui paperin päälle niin kauan kuin nostin sen pinkkaan... sitten se jäi odottamaan laitteesta tulevaa seuraavaa paperia ja könysi päälle heti kun vain sai pyllynsä siihen ängettyä! Hassu mies!

Jaakko on koko ajan pulassa joka paikassa... se kiipeää raapimapuidenkin ylimmälle hyllylle ja kun on sinne päässyt unohtaa että miten sieltä pitäisi tulla alas... sitten alkaa kauhea itku ja valitus ja minun pitää mennä pelastamaan se ennen kuin Kiki tai Cori kantaa sen pois!

Copurr on kyllä niin hauska veikka ettei sen kanssa voi kuin nauraa! Se tosiaan vain kehrää ja touhuaa! Aivan mielettömän mahtava pikku-mies!

1 kommentti: