keskiviikko 4. helmikuuta 2009

iloinen herätys

Tänään aamulla heräsin siihen että kaulani vieressä alkoi kuulua pieni tasainen purina ja jokin kutitteli leukaani. Pikku pantteri oli könynnyt pesästä pois ja kaivautunut minun kainalooni nukkumaan. Hirmuinen purina päällä se siitä killitti minua suoraan silmiin kun nousin hymyillen katsomaan sitä. Miten pieni voikaan olla noin suloinen!? :D

Ikää on jo reilu kaksi viikkoa, painossa menty reilusti jo sen 200g yli, mikä on todella hienosti kun otetaan huomioon että melkein ensimmäisen viikon ajan paino vain laski ja sitten alkoi nousta alussa hitaammin ja parhaillaan noin 20g vuorokaudessa. Virkeä se on onneksi ollut koko ajan!

Pieni osaa jo pestä itseään ja myös Sissiä yrittää välillä hiukka puhdistaa apuna :D
Se on jo käynyt hiukka kurkkimassa äipän ruokakuppeihin ja etenkin Royal Canin babycat ruoka tuntuisi kiinnostavan kovasti. Juoksu harjoituksia se ottaa jo kovasti ja eteenpäin mennään kovaa vauhtia...

Bella on välillä ollut pentuhuoneessa ja sekin onneissaan tietenkin kaivautuu pentua hoivaamaan pesään. Pentu sitten kiipeilee Bellankin päällä ja se on vähän niinkuin Mount Everestille kiipeäisi! :D Bellahan ei nimittäin ole mikään pikku tyttö!

2 kommenttia:

  1. ... Taitaa pantteri jäädä kotiin mamman kissaksi. :)

    VastaaPoista
  2. No ei kai sellaista voi minnekkään antaa. :D
    Omaan käyttöön se jää, se oli päätetty jo ennen syntymää... saa nähdä jääkö sitten ihan meille vai meneekö Mirjan luo vai muuttaako tätiensä seuraksi.

    VastaaPoista