maanantai 16. helmikuuta 2009

Jyväskylän näyttely ja paljon kuvia

Olimme sitten viime viikonlopun jyväskylän näyttelyssä ja viikonloppu hurahti kuin siivillä! Se meni hienosti ja nopeasti! Siellä oli aivan huippu valo joten se koetettiin käyttää hyödyksi ja räpsittiin paljon kuvia ja etenkin silmänväreistä!!

Mukana olivat: Schulz, Suki, Väiski, Ihaa, Utu, Onni ja Vili (turistina myös Ninni ja Luru). Kaikki sertiä hakemaan tulleet saivat sertinsä ja lauantaina Schulz ja Suki valmistuivat GIC:ksi eli Grand International Championiksi. Lauantaina myös Väiski ja Ihaa valmistuivat PR:ksi eli Premioreiksi. Lauantaina Vili ja Utu olivat hienosti tuomarin parhaat, mutta hävisivät sitten paneelissa. Schulz meni ja nappasi voiton kotiin. Tässä kuva tyytyväisestä voittajasta... Mitään ihmeellistä huomautettavaa ne eivät siitä löytäneet... sillä saisi olla massaa enemmän... luovuttaisikohan tuo Väiski hiukkasen tuosta masustaan Schulzille?! :DMuut saivat kovasti kehuja tuomarilla ollessaan ja erityisesti hyvä mieli jäi siitä kun Sidorova sanoi että Ihaalla on täydellinen pää! Ihaalla on hiukka massu kasvanut joten huomautusta tuli vain siitä... samoin kuin Väiskillekkin. Tässä muutama kuva Ihaasta...Sukista tykättiin myös kovasti.. Sillä voisi olla hiukka pidempi häntä ja vahvempi leuka. Se oli molempina päivinä vastassa Schulzia ja siinä käytiin tiukka kisa, mutta Schulz voitti veemäisellä ilmeellään ja huippu vihreillä silmillään! Sukin ja Väiskin kuvat olivat väärillä valo asetuksilla otetut joten eivät onnistuneet.... harmi! Niidenkin silmänvärit olisin halunnut ikuistaa, ovat nimittäin nekin upeat!

Onni Mogelia kehuttiin myös kovasti! Tietenkin pää voisi olla hiukka leveämpi ja korvat hiukka isommat ja alempana mutta kroppaa, profiilia, silmiä, häntää ja turkkia ylistettiin molempina päivinä kovasti! :D

Sunnuntaina sitten Schulz ja Utu nappasivat voiton kotiin ja Vili oli taas hienosti tuomarin paras. Muut saivat sertinsä ja kovasti paljon kehuja! Utu valmistui sunnuntaina Championiksi!! Eli nyt valmistumisjuhlia olisi oikein urakalla!

Ja tässä Utusta monta kuvaa! Utun silmänväristä en ole saanut aikaisemmin näin hyviä kuvia, joten tämä valo piti tosiaan käyttää hyväksi. Tässä nyt sitten useampi kuva kaunottaresta!Ja sitten Vili.... Huippu jässikkä!!!
Ja eihän turisteja sovi unohtaa!!! Ensimmäisenä Luru esittelemässä erittäin upee silmänväriään ja tietenkin muutenkin itseään!
Ja sitten Ninni myös upean silmänvärinsä kera.... :D
Ja kyllä ne tytöt osaa poikia komentaa jos ne meinaavat liian lähelle tulla.... Kunnon peto! :D
Niin ja sitten molempina päivinä Sultsinan Satumaa "Liu" oli paras kastraattinaaras ja paras veteraani. Sultsinan oli myös paras kasvattaja molempina päivinä. :DToivottavasti ei kestä kauhean kauaa latautua nämä kuvat... isommaksi klikkaamalla voi katsella vielä tarkemmin silmänvärejä ym.

Niin ja muuten ainoa ongelma näyttelyssä oli että Onni reppana oli itsekseen... se ei ollut tottunut käyttämään kristalli hiekkaa ja se oli ainoa jota meillä oli mukana... Se ei sitten uskaltanut tai osannut koko aikana tehdä pissiä siihen... eikä kukaan ollut neuvomassa tai näyttämässä mallia, mutta ongelma purkautui sitten hienosti heti kotimatkalla Mirjan syliin :D Noh onneksi boksi oli siis siinä keräämässä kaiken mutta sai Mirjan takkikin osansa... Nyt aloitetaan Onnin kanssa kristallihiekan opettelu ennen seuraavaa näyttelyä ja otetaan varuilta hiukka tavallista hiekkaakin mukaan, ettei tule samanlaista ongelmaa! :D

3 kommenttia:

 1. Kovasti onnea teille hienosta menestyksestä! Sultsinan laumaan kuuluu toinen toistaan hienompia kissoja! Onnittelut!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut hyvin menneestä näyttelystä. Kauniita kissoja ovat. :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut vielä tätäkin kautta huimasta menestyksestä :)
  Ja KIITOS Mystin nyppimisestä ♥

  VastaaPoista