keskiviikko 18. helmikuuta 2009

riiviöitä

Copurr on kyllä niin älytön menijä ettei sitä usko kukaan ennen kuin sen omin silmin näkee! Tuo herra on koko ajan touhuamassa ja joka paikassa!!! Se kiipeää verhoja pitkin katon rajaan (ja kyllä, se oppi sen oikean tekniikan vasta nyt), se leikkii kaikella mitä eteen sattuu, se juoksee päivittäin käytävässä rappusia että saisi edes hieman purettua tuota yltiömäistä energiaansa, se on tuhonnut totaalisesti meidän bonsai puun jne!!! Silloin kun se rauhoittuu ja asettuu nukkumaan niin se tulee joko meidän syliin tai menee Corin kainaloon, kaiken muun ajan se touhuaa itsekseen jotain!

Tuossa meidän rakkaassa noin metrin korkuisessa bonsai puussa on rehellisesti enää vain kaksi lehteä... Copurr on nimittäin nyhtämällä nyhtänyt niitä lehtiä irti ja myös tippunut puuhun noin sata kertaa verhoista! Siitä on monta oksaa katkennut enkä tiedä selviääkö se tuosta hengissä! Verhot ovat myös sen näköiset että ovat osansa saaneet...... Paljoakaan muuta se ei vielä ole onnistunut tuhoamaan, mitä nyt monta kertaa on kaatanut maljakot ja pudotellut kynttilätelineet!

Pikkuinen on sitten myös aivan järkyttävä touhukalle! Sissi painelee aina välillä sitä jo puuhun karkuun ja sieltä sitten katselee alas että voi ei mitä hän onkaan mennyt Schulzin kanssa tekemään! Viivi yleensä silloin mummin ominaisuuksissa menee pienen kiusattavaksi. Ja kyllä se nimittäin sitten kiusaakin! Se hyppii päällä, läimii tassuilla, roikkuu korvassa, puree häntää, potkii naamaan jne!!! Sillä reppanalla ei ole painikavereita joten sen pitää kaikki energia purkaa sitten Sissin ja Viivin kimpussa (tai meidän kimpussa)! :D
Ipana on siis reilun kuukauden vanha ja se jo kiipeää sänkyynkin! Hiekkalaatikko hommat onnistuvat hienosti! Ruokailu myös, mutta välillä pitää aina saada tutista maitoa, joka kerta ei voi syödä kiinteää ruokaa! Missään vaiheessa maha ei mennyt sekaisin kiinteään siirryttäessä, eli tähän saakka on ainakin kaikki sujunut hienosti! Toivotaan että sama meno jatkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti