maanantai 26. tammikuuta 2009

pennun kuulumisia ym

Paino nousee edelleen nätisti. Lisäruokaa ollaan vähän annettu ja nisällä roikkuu kuin pieni takiainen! Maitoa ei enää nisissä niin paljoa ole kun on vain yksi imemässä... olen miettinyt sitäkin pitäisikö Onni taas päästää hommiin maitobaarille että maitoa tulisi hiukka enemmän ja se irtoaisi paremmin. Saattaa kyllä olla että Onni pelkää sitä pientä mustaa mönkijää joka pesässä viilettää! Sissi varmasti Onnin hyväksyisi takaisin, se on niin kiltti ja rakastava kaikkia kohtaan! Sissi antaa minun tehdä kaikki hoitotoimenpiteet hienosti. Se vain katsoo vieressä kun syötän ja punnitsen pentua, muttei koetakkaan ottaa sitä minulta pois! Se ei ole (vielä) kertaakaan edes kantanut pentua mihinkään.

Simmutkin on jo pikkuisella auki ja se ihan seurailee katsellaan jo... Todella suloisen näköinen pieni menijä se on! Pitää taas koettaa räpsäistä joku kuva jossain välissä. Mutta nyt tosiaan alkaa näyttää aika hyvälle!

Cori ikävöi omia pentujaan kovasti! Se reppana roikkuu ulko-oven kahvassa ja itkee pentujensa perään! Säälittää toinen valtavasti! Cori imetti tyttöjäkin vielä vähän ennen lähtöä... nämä meidän tytöt kun eivät osaa/halua vierottaa pentujaan!

Copurr ymmärsi Corin laulut sitten aivan väärin... :D
Meidän pikku miehestä on tulossa ISO poika! Tänään se sitten puolivuotis syntymäpäivänään hyppäsi Corin niskaan "polkaisi mopon käyntiin" ja koetti pöksäyttää! Ilman mitään harjotteluja... Stella meidän siveys poliisi ehti kuitenkin hätiin ja hätisti Copurin pois Corin kimpusta. Cori reppana ei tainnut edes keretä tajuta koko tilannetta. :D
Noh, tämähän tarkoittaa sitten sitä ettei Copurr saa olla valvomatta enää leikkaamattomien tyttöjen seurassa, koska mitään vahinkoja me emme halua!

Sitten Onni..... meidän kodin Onni.... Minun tajuntaani iski vasta muutama päivä sitten kuinka kamalan nopeasti aika meneekään.... Onni täyttää ensi kuun alussa jo 8kk. Meidän pieni Onni joka on kasvanut hienosti!! Se on hurrrjan kaunis (ainakin minun mielestäni). Onnilla ei (onneksi) ole vielä ollut yhtään juoksuja, mutta se hiukka kurahtelee siihen malliin että saattaisi kohta olla ensimmäiset alkamassa. Jännä kuulla millainen ääni sillä on juoksujen aikaan, nyt nimittäin vain narisee ja marisee hassulla äänellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti