perjantai 9. tammikuuta 2009

rokotuksia, sirutuksia ja hirmuisia potkuja....

Tänään käyvimme sitten ipanoiden kanssa toisessa rokotuksessa. Ne meni kaikin puolin hienosti. Jaakko ja Ninni saivat myös sirut koska saattavat joskus pyörähtää näyttelyissäkin ja nykyään se sinne vaaditaan! Jaakko ei edes huomannut koko rokotusta tai sirutusta kun kaikki muu oli niin jännää ja kiinnostavaa. Ninni esitti kovan vastalauseen sirutuksen yhteydessä mutta sekin meni oikein hienosti paikoilleen. Rokotus piikkejä eivät oikein tainneet edes huomata. Painotkin olivat mukavan tasaiset kaikilla, mitä nyt Jaakko huimassa johdossa, mutta muut tasaisesti perässä. Jaakko onkin iso poika! :D

Ja sitten niitä luvattuja hirmuisia potkuja.... Sissin mahassa on tällä hetkellä käynnissä aivan hirmuinen potkunyrkkeily matsi! Molemmista kyljistä näkyy aivan selvästi päällepäin aivan kauhea mykellys! Sissin häntä paukkaa kovasti kun sitä näyttää hiukka keljuttavan se pentujen meno... mutta minun teki mieli hyppiä onnesta!!!! Eli elossa ollaan vielä...... Vuotoa on ollut taas tänään vähemmän kuin eilen mutta edelleen vuotoa kumminkin on... Sissi söi äsken taas kerralla purkillisen ruokaa, eli ruokahalu on ennallaan! Toivotaan että kaikki menisi hyvin!!!!!

Ja niitä kuvia hiukka myöhemmin... minä lupaan ja vannon!! En vain ole saanut mitään ylimääräistä aikaiseksi nyt kipeänä ollessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti