keskiviikko 19. toukokuuta 2010

hiukka päivityksiä...

No niin eli sitten hiukka tietoja siitä mitä täällä on tapahtunut....

Copurr ja Schulz liittyivät kastraattikuoroon eli ne on nyt leikattu. Samoin Copurr muutti nyt uuteen kotiinsa ystävämme luo. Siellä se saa nauttia heidän huomiostaan ja parista kissakaverista! Oikea unelmakoti joilla on Copurille enemmän aikaa kuin me voisimme tarjota. Päätös oli vaikea koska Copurr oli oikea mammanpoika! Mutta koska alussakin yritin etsiä Copurille sijoituskotia, jollaista sopivaa ei löytynyt ja sen jälkeen Copurin piti muuttaa takaisin Hollantiin, johon se sitten ei lähtenytkään koska Copurin isän omistaja ei halunnut että se tulee takaisin hollantiin..... joo pitkä tarina joten en tylsistytä teitä sillä sen enempää......
Eli olin jo asennoitunut siihen että pojasta joutuu luopumaan... ja koska ystävämme oli niin innoissaan haluamassa punaista pösilöä niin sinnehhän se sitten meni. Tulevaisuudessa se saattaa tulla näyttelyihinkin. Onneksi uusi koti on lähellä joten pääsen katsomaan Copuria usein!

Mambo ja Stella on tosiaan ollut yksissä useamman kerran jo ilman tuloksia, joten nyt Stellalla on kylässä ihana poika ja astumisia on tapahtunut jo oikein mukavasti! Nyt vain sormet ristissä odottelemaan että astutukset tuottavat tulosta!

Seuraavaan näyttelyyn olemme menossa Isrokkiin jos vain mahduimme vielä sisään... sinne olemmekin sitten tulossa isolla laumalla! Jännittävää kuulla mitä mieltä tuomarit ovat Hermannista ja Töröstä jotka kiikutan myös esittäytymään. Pojat kun vielä ovat kotona ja odottavat sinne Australiaan lähtöä. Siinäkin vierähtää vielä tovi, koska ensimmäisestä rabies rokotuksesta ei ollut noussut tarpeeksi vasta-aineita....

Utun pieni poika oli aamupunnituksessa jo 129g eli paino nousee todella hienosti! Vastikemaitokaan ei oikein meinaa maistua enää vaan mamman tissi on parempi! Utulle myös ruoka maistuu oikein hyvin, eli nyt näyttää todella hyvälle! Pikku jäppisellä on virtaa vaikka muille jakaa! Se touhuaa pesässä, kiipeilee utun yli puolelta toiselle! Ja Utu hoitaa pikkuistaan hirmuisen hienosti! Mahtava mamma!!!

Tässä pikkuisesta pari kuvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti