maanantai 17. toukokuuta 2010

Utu on loistoemo

Pienokainen kasvaa hienosti. Painoa on jo 99g ja mamman tissillä roikutaan kovasti! Lisämaitoa olen kumminkin antanut pojalle, koska Utulle ei ole ruoka maistunut. Varmaan lääkkeet leikkauksen yhteydessä vaikuttivat sillä tavalla että eilen näytti että Utulla oli huono olo koko päivän. Se ei halunnut pestä itseään eikä pentua. Kumminkin kun sille lykittiin suuhun nutriplus geeliä, nutrisal vettä, kananmunan keltuaista ym niin olo oli illalla jo paljon parempi.

Illalla se jopa innostui muuttopuuhiin ja kiersi pari pesävaihtoehtoa läpi, mutta loppujen lopuksi palasi kumminkin sänkyyn samaan iglu pesään josta matka alkoi....

Tänään se on kovasti ollut liikkeessä ja hakee silityksiä aina vähän väliä. Sitten joutaa taas pesään kellimään vauvan kanssa. Vauvan pesut ja pissitykset onnistuvat tänään jo hienosti!

Utulla on jonkin verran ollut vuotoa vielä, joka on kylläkin aivan normaalia leikkauksen ja synnytyksen jälkeen, mutta aiemmin ei ole kumminkaan vuotanut naaraat noin paljon. Eri lääkäri leikkasi Utun kuin normaalisti mitä olemme käyttäneet. Päivystykseen kun jouduimme menemään. Haava on aivan erilainen (piilotikeillä) ja leikkaus kesti kauemmin kuin vakio eläinlääkärillämme, joten rauhoitetta on jouduttu käyttämään varmasti enemmän, joka selittää tuon Utun pökkeryyden.

Eiköhän se kumminkin tästä suju parempaan suuntaan. Ainakin Utu on nyt todella virkeänä ja hoitaa pienokaistaan hienosti! Välillä se sisustaa pesässä, mutta aina sitä ennen nostaa pennun pesän toiseen reunaan, sitten myllää toisessa reunassa pesän sopivaksi ja hakee sitten pennun takaisin kainaloonsa! Tarkka mamma! :D

Pikkuinen saattaisi olla ruskeanaamio, koska korvan reunoihin on tullut jo hienosti väriä. Samoin nenänpäässä näyttäisi väriä olevan. Vielä pysyy arvoituksena lopullinen väri ja se että onko poika sia vai sys. Edelleen olisin sitä mieltä että syssille näyttää, koska hämärässä näkyy paljon vaaleampia kohti mm niskassa, korvissa ja naamassa.... mutta katsellaan katsellaan! Jos on syssi niin toivottavasti on tarpeeksi valkoista!

Sitten myös pikkuisen suunnitelmista:
Stella on nyt ollut Mambon kanssa yksissä kolme kertaa ja tuloksetta, joten nyt mamma saa eri sulhasen ja toivotaan että tällä kertaa tärppää! Siitä lisää infoa myöhemmin kunhan astutus on tapahtunut ja tiedämme että onko jotain odotettavissa. Sulhanen on kokenut mies ja Stellalla ei ole aiemmin ollut mitään ongelmaa tiinehtymisessä, joten toivotaan että tämä suunnitelma toteutuu!

Myös sitten pikku pst pst asiaa...... jotain uutta ihanaa mielenkiintoista ym on myös tulossa pian kissalaamme....... Hih! Siitä lisää infoa myöhemmin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti