tiistai 18. toukokuuta 2010

Utu syö taas itse

No niin eli tämä päivä alkoi mukavasti kun taas tapani mukaan kissoille aamupalaa antaessani kiikutin yhden kupin myös Utulle pesään ja alkumurinan jälkeen se rupesikin syömään! Siinä se veteli onnellisena puoli pussia almo naturen tonnikala jellyä.... sen jälkeen mamma kauttasi pikku ipanan ja asettui onnellisena pötköttelemään massu pystyssä että pieni pääsee mahdollisimman helposti valitsemaan mieluisan nisän.

Siinä sitten pikkuisen jonkin aikaa imettyä ajattelin koettaa onneani royal canin kitten pussilla ja siitäkin Utu söi noin puolet. Sen jälkeen syötin pikku pojan joka vetäisi maitoa tutista 5ml ja paineli sitten jälkkäreille nisälle.

Utulle tarjosin vielä miamorin kitteniä josta se söi siitäkin noin puoli pussia!! Että kyllä nyt vaikuttaa että mamma on jo palautunut leikkauksesta. Epäilen kyllä edelleenkin että se on käynyt syömässä raksuja tai muita ruokia minun huomaamattani näiden parin päivän aikana... sen verran virkeä se on ollut ja maitoa tosiaan tuntuisi nisissä olevan....

Pentu painoi aamupunnituksessa 110g eli hienosti painokin nousee! Jospa kohta ei tarvitsisi enää lisäruokaa antaakkaan......

Edelleen väitän että se on syssi mutta katsotaan nyt. Sillä on korvan kärjet vieläkin aivan vaaleat vaikka muualta on korvien rajat tummuneet jo aika tummaksi! hih!

Hirmuisen virkeä poika on! Se yöllä tuli noin puolitoista tuntia edellisen syötön jälkeen itse pesä iglusta pois, tepsutteli minun naamani eteen (kyllä pesä on sängyssä minun ja mikan välissä) ja rupesi lussuttamaan minun naamaani etsien nisää... Eli minun piti nousta ylös lämmittämään maitoa ja pikku napero söikin sitä 5ml satsin! Eli nälkä oli pikkuisella! Ja se tietää että tutista se tulee paljon helpommin kuin mamman tissistä jonka kanssa saa tehdä paljon enemmän töitä! Mutta jälkkärit ja alkupalat pitää aina kumminkin muistaa mammalta imaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti