keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

ja kuvia Laihian näyttelystä

No niin ja sitten muutama niitä kuvia.... ensimmäisenä pitää kyllä laittaa Ninnistä kuva! Ninnihän on todella kaunis ja tasapainoinen tyttö, mutta siltä puuttuu ne jätti korvat jota nyt niinkin moni tuomari tuntuu arvostavan (minun mielestäni aivan liikaakin). Cristina Kowalczuk saa kyllä minulta tunnustuksen siitä että hän katsoo koko kissaa! Tiukka tuomari hän kyllä on ja niin pitää tietenkin ollakkin! Mutta hän oikeasti katsoo koko kissaa eikä vain päätä! Mahtava tuomari ja todellakin toivon että hän tulee useamminkin Suomeen!!

IP Sultsinan Amor Vincit Omnia OSH n 03
Ninni oli siis sunnuntaina BIS (kategorian paras) kastraatti naaras

Ja sitten pitää ylpeillä isukin puolesta.... Sukin viimeisimmästä pentueesta molemmat siskokset olivat näyttelyssä mukana ja kuinkas kävikään ne sattuivat mukavasti eri tuomareille, molemmat olivat tuomarin parhaat ja olivat molempina päivinä vastakkain paneelissa. Paneelissa Toto voitti molempia päivinä, mutta ei missään nimessä huono suoritus Tuplaltakaan! Siskokset siis Woodcocks Rhapsody In White "Toto" ja Woodcocks Satin Soul "Tupla
Tässä vielä Totosta kuva tuomarin pöydällä... Kunnon kaunotar!!!
Ja sitten Utu... IC Sultsinan Alea Jackta Est SIA b
.....Se on niin kaunis......
GIC United Colours Cat Schulz-In-A OSH n oli tuomarin paras sunnuntaina
...ja näin sekin ukko joskus venyy...
Schulz saisi aloittaa kunnon lihotus kuurin... nyt on liikaa ollut tytöt mielessä!
Ja onni ja onnin ihanat varpaat... Felides Vivres McFurry OSH n 03
Ja sitten ylpeä isukki.... GIC Sultsinan Quickstep SYS a 03
Suki oli lauantaina tuomarin paras
Ja sitten ensimmäisen depyyttinsä vetänyt Copsu. Felides Vivres Coppurr Purrade SYS d 03
...täysin aivoton ukko...
Minä en voi vieläkään uskoa sitä että kaiken sen haaveilun jälkeen minulla on kerrankin näyttelykissa joka tosiaan vain kehrää ja tarpoo (leipoo) innoissaan! Minä vielä tosiaan jännitin sitä että osaako se ollenkaan käyttäytyä ja toinen oli niin kiltti ja kultainen ettei ikinä voisi uskoa sitä todeksi!

1 kommentti: