tiistai 3. maaliskuuta 2009

Suomen ensimmäinen JW syssi!!!

Eihän tällaista uutista voi pantata enää yhtään enempää.... Eli tulimme juuri äsken kotiin ja kun kissat oli pusuteltu niin sitten piti alkaa äkkiä kirjoittamaan ennen nukkumaan menoa! Eli meidän lomamme suuntautui Bratislavaan ja siihen lomaan sain kuin sainkin ujutettua yhden pienen kissanäyttelyn!! ;)

Aivan mahtava näyttely kaikin puolin! Järjestelyt olivat huippuluokkaa ja näyttely kulki erittäin sujuvasti! Aivan mielettömän mukava oli päästä näkemään taas erilaisia kissoja.... Ja hienoja siellä nimittäin olikin!!!

Mutta asiaan taas..... eli mukana oli tälläkertaa vain Vili. Lauantaina tuomarina oli Eric Reijers joka rakastui Viliin oikein kunnolla! Paneelissa sillä oli vastassa sukulais ipana nimittäin meidän Toscan veljen tytär (eli serkkutyttö). Kaunis mustavalkea tyttö. Vili voitti hienosti kaikilla äänillä, mutta ei siinä vielä kaikki.... siitä tuli vielä sitten koko 4 kategorian paras! Best of Best kisassa se jopa pääsi kolmanneksi!!! Huippu suoritus pikku-ukkelilta!!!

Sunnuntaina jännitti aivan hulluna koko päivän.... jalat tutisi kuin viimeistä päivää!!! Sunnuntaina tuomarina oli Donatella Mastrangelo joka myös ihastui Viliin erittäin paljon.... Paneelissa Vili voitti taas kaikilla äänillä ja minusta tuntui kuin jalat olisi ollut hyytelöä siinä vaiheessa! Sitten tuli 4 kategorian parhaan valinta niin siinäkin Vili sai yhden äänen, mutta voitto meni hienolle aikuiselle suklaa pojalle joka on maailman voittajan jälkeläinen! :D Eli ei missään nimessä huonosti ollenkaan!

Ei oikein voi vieläkään uskoa että nyt on sitten Suomen ensimmäinen Junior Winner seychelli!!!!! Huisia!!! Tämähän on kolmas Sultsinan kissa joka saa JW-tittelin!

Sultsinan Kriek Boon JW

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea pikku-Vilille! Ja kasvattajalle myös :D.

  VastaaPoista
 2. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  Ei tätä odotettukkaan yhtään ei, kyllä on jätkä tittelinsä ansainnut, ONNEA kaikille tasapuolisesti :)

  VastaaPoista
 3. HipHei Vili Onnea :)
  Leena

  VastaaPoista
 4. Onnea Vilille ja kasvattajalle - ollaan jo huomattu, että teillä on hienoja kissoja!
  Pirjo ja JaakkoVaakko

  VastaaPoista