perjantai 13. maaliskuuta 2009

nyt se on päätetty

Nyt minä sen päätin! Vaikka olen niin järjettömän rakastunut Copuriin niin nyt on pakko ajatella kissan parasta... eli me etsimme Copurille sijoituskotia. Se on nyt jo iso kolli poika ja todella innoissaan varsinkin meidän Onnista. Ei siinä mitään... sehän oli arvattavissa että näin käy ja erotettuinahan ne ovat.

Kumminkin jos ajatellaan Copurin omaa parasta niin se olisi iso koti jossa se saisi juosta ja touhuta niin paljon kuin sielu sietää! Se nimittäin rakastaa juosta rappusissa (mekin laskemme sen päivittäin rappukäytävään pienelle lenkille) ja rakastaa yli kaiken touhuta lelujensa kanssa. Ja se haluaisi olla meidän kanssa mahdollisimman paljon (koko ajan).

Se on aivan hirmuinen touhuaja joka menee täysillä koko ajan! Se ei vielä kollittele muuta kuin astuu Coria innoissaan, mutta se ei nyt ole mikään ihme kun onhan tässä samassa taloudessa useampi tyttönen sen seurana ja sitten vielä Onni Moogeli jonka ensimmäiset juoksut näköjään ovat kovasti alkua tekemässä... Ainakin Copurr on sitä mieltä että Onnia voisi pöksäyttää jos samaan tilaan pääsevät! Eli ei passaa laskea....

Eli tilanne on se etten millään raaskisi pitää Copuria suljettuna yhdessä huoneessa vaan haluaisin että se pääsisi asustamaan isompaan tilaan! Jos sille ei löydy huippu kotia tästä lähistöltä niin sitten se jää meille .piste. Ja ostamme isomman kodin missä on Copurille ihan omat rappuset joissa se pääsee lihaksiaan kasvattamaan! Mutta siis nyt olisi tarjolla super ihana luonteinen pikku mies josta minä ehkä vielä joten kuten pystyn luopumaan.... (katsokaa vain niin en kumminkaan...) :D

1 kommentti:

  1. Voi että, voisin ottaa pojan vaikka heti, jos meillä olisi yhtään sen parempi tilanne :D (enkä kyllä edes asu lähistöllä :D)

    VastaaPoista